fredag 24 april 2009

Ujj, va tjuck du har blitt!

Asså, det är ju sommarvärme ute! Så härligt!!

Kom hem från stallet för en stund sen, precis kommit ut ur en välbehövlig dusch. Man är ju en sanitär olägenhet efter att ha ridit i denna värmen, som Jan Brink sa efter Falsterbotävlingarna härom året. Det stämmer verkligen! Min fina lilla häst var så duktig idag! Synd man behövde stressa iväg till bussen, men en middag hos syrran vill man ju inte missa! Men precis när det gick som bäst med ridandet så ringde timern på mobilen. Hade gärna ridit en stund till men kanske lika bra att det inte blev så länge så han inte blev överansträngd nu när han inte är så musklad.

Jösses vad grönt och saftigt det börjar bli i hagarna, Ellis har fått värsta magen redan! Jag vill inte tänka på hur han kommer se ut till sommaren då...

Roffe sa att bonden han köper hö, eller rättare sagt ensilage, av befarade att det skulle bli lika torrt och därmed lila dåliga skördar som förra året. Jippi, då lär ju foderpriserna stiga ännu mer! Nu kostar ett kilo 4,50. Riktigt dyrt! Innan var normalpriset mellan 1,80 - 2,20 kr per kilo. Helt sinnes!

Och någon fölis har inte fötts än... Undrar varför Sessan gått en vecka över tiden...? Hoppas inget är fel!

Över till något trevligare - jag spelar Bruce Springsteen nu på full volym, man får sån hälig feeling av den skivan och i detta underbara väder kan det inte bli bättre!

Nu ska jag göra vid mej inför middagen. Hoppas det blir god mat! Ser fram emot en trevlig kväll och en rolig helg!

Ha en toppen fredagskväll alla!

/Johanna <3 Elizar!

Inga kommentarer: