söndag 29 november 2009

Studentliv?

Ja, att bo i studentkorridor är lite speciellt. Det är roligt på så vis att man har kompisar i samma hus, blir så himla lätt att umgås på det viset.

Vill man laga mat till mer än max två personer så hänvisas man dock till det stora gemensamma köket där alla vistas på egen risk.

Känna sej ensam behöver man inte heller göra. Är det helg är det alltid hejdundrande fester här så nog hörs det att man inte är ensam i byggnaden. Man hör inte vad man själv tänker så det är bara till att hoppas att man inte har tenta dagen därpå.
Vill man däremot ta sovmorgon på helgen är det inga som helst problem. Alla ligger bakis och visar sig inte ute förrän tidigast elva. Då är här tvärt om så tyst så man hör när grannen kissar...

Igår var här fetefest, Chili och jag fick kliva över folk som satt och låg i trappen för att komma ut på vår kvällspromenad.

Trodde först också att jag bränt min mat när jag fixade kvällskäk. Men insåg rätt snabbt att det var någon som rökte i fläkten...

Och plötsligt hittade någon full fan huvudströmbrytaren till alla lägenheter och tyckte att det var jättekul att slå av denna. Då blev det kvällen...

Man kan även göra fynd i korridorerna och trapporna... Här är ett axplock:
* En vägarbetsskylt
* Två grytunderlägg
* En röd fåtölj med endast två ben (som efter denna helgen numer ligger halvvägs bort till biblioteket)
* En mörk skiva bröd
* En ljus skiva bröd
* Clementinskal
* Använd kondom med tillhörande fodral ett par meter bort
* Ett snett och vingt cykelhjul
* En strumpa

Vad som dock är konstigt att dammsugaren, som faktiskt SKA finnas här alltid tycks gå upp i rök. Som Atti sa, den är mer borta än vad den står i skåpet...

Just nu har jag ju Chili här. Hon är ju hund. Och dom har päls. Detta innebär i sin tur att dom hårar. Just nu har jag heltäckningsmatta här och det trivs jag INTE med!!

Jag sover i hår, jag duschar i hår, jag äter hår, jag andas hår... Jag får panik snart, snälla ställ tillbaka dammsugarjäveln!!!

Ödmjukast, Johanna.

Inga kommentarer: