måndag 14 december 2009

Ieri sera abbiamo bevuto Limoncello con ragazzi italiani

Vilken helg!

I fredagskväll hade vi Idol-mys hos Atti, Micha och jag var där för att se finalen. Allas vår Calle (åtminstone gäller det oss i Kristianstad) och Erik skulle göra upp om titeln Idol 2009 i Globen.

Såklart är man ju lite patriotisk och hejade på Calle. Men tror ändå det var rätt (och väntat) att Erik vann. Calle är mer rock, han ska sjunga i band och spela på rökiga pubar eller inför ett smockfullt Stora Torg a la artmade. Erik passar mer för pop-tjafs än Calle, dock är han också ganska rockig. Men Calle, du är bäst! Och, du kom bättre placerad än Sibel!!

Igår snöade det för fullt, dock var det blöt snö så det kändes mer som det regnade. Men inifrån såg det mysigt och juligt ut. Fick mej att tänka på dej, kunde se framför mej hur du satt där i fönstret och klinkade på gitarren... Mys... Var nere på stan och handlade lite klappar, är dock inte helt klar än men nästan, så skönt!

På kvällen var det sen dags för "Ditt ljus i mörkret". Micha och hennes polare från SSK-tiden, Anna och Therese, anordnade en julfest här i vår korridor. Dom hade gjort så julmysigt så det var inte klokt! Och här var jättemycket folk, den ena fullare och gladare än den andra.

Micha och hennes töser var utklädda till tärnor och Atti och jag klädde in oss i julklappspapper och sprang rundor som mänskliga paket.

Efter förfesten här som innehöll diverse händelser så drog vi ut på kåren. Där var världens kö vill jag lova! Men, det var ju Lussevaka också. Vi höll på att frysa ihjäl på vägen dit för att vissa var otroligt sega och lite yra i huvudet... Så vi tog en liten short cut in i kön, hrm.

Var mycket folk inne på kåren så det var kul. Vi var än på lilla dansgolvet, än på stora. Det hade varit en toppenkväll om inte...

Vad gör man om man blir helt som förhäxad av en kille och sen får man plötsligt veta att det är förbjudet område... Känns ungefär som om man vore ett barn som någon höll fram en godispåse till och sen när barnet skulle ta godis så fick han eller hon smisk på fingrarna. Åååhh... Can't get you out of my head...

Idag var en slappedag. Började med att ta sovmorgon. Sen blev det msn med Johanna i ett par timmar, därefter promenad med Atti som illustrerade ett av gårdagens anekdoter så väl att jag höll på att skratta ihjäl mej och inte kunde gå ordentligt!

Sen städ i köket som festen varit i. Fy faen vad där såg ut! Men eftersom vi var fem raska töser som hjälptes åt att städa så gick det snabbt och smidigt och nu är där jättefint igen!

Därefter hem och byta om för att sen åka ut till Norrliden. Hela klassen var bjuden på persisk middag hos Paria som går i vår klass nu men som snart ska flytta tillbaka till Malmö. Det var jättekul att umgås med klassen utanför skolan och utan alkohol. Och Paria hade gjort såååå god mat, blev alldeles proppmätt!!

Väl hemma på 45:an igen så stod Atti och jag i trappen och samtalade. Då kom ett gäng italienska killar förbi och bjöd in oss på te. En av dom bor i Attis korridor, resten var här på besök från Italien. Drack te och så fick vi smaka på Limoncello, världens godaste!! Jättetrevliga killar var det! En av dom pluggar till veterinär, inte aaaaaalls avundsjuk... En minst sagt spontan avslutning på en trevlig dag!

Känner att det blev ett väldigt långt inlägg här... Men till er som pallat läsa ända ner hit så vill jaga meddela att bilder och lite fler details från helgen kommer komma på min bdb, 20mars, som vanligt. Tror även jag kommer med ett bildinlägg här, var lite väl längesen sist...

Hoppas ni också haft en supertrevlig helg!!!
Godnattkramar!!
Love, Johanna.

Inga kommentarer: